Posts

Showing posts from August, 2017

PEOPLE YOU ALREADY JUMPA OR WILL JUMPA!!

Full Bahasa Malaysia because I have no mood for English.

Ramai cakap aku always strong bila ada masalah and motivated all the time. Actually, aku dah pernah ada at the lowest point or minimum point macam apa yang kau fikir time tu adalah to commit suicide. That's why bila ada masalah kawan tikam belakang, boyfriend curang and etc, aku still boleh chill #riakteruk Kadang kadang bila tengok junior ke stress sebab lelaki rasa nak gelak depan muka dia. Set on your mind, ada orang dekat luar sana yang lagi besar masalah dia. Kau, setakat takde orang nak tu dah boleh pergi sambung study. I read Iman Azman's post in NST yesterday and she said, "with this newfound power, I realised that I didn't need a boy to tell me I was worth something... I already knew I was". Ye aku tahu ayat dia agak berbaur riak tapi entah la, motivated. Aku harap aku boleh jadi macam dia kut one day. Tak dapat jadi macam dia, jadi Vivy Yusof pun okay (Amin!) 
Since SPM is just around the corner, ak…